Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.L.Benfica- Tkaz zzaa
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Brodard probeert naar een medespeler te passen. Bögli is nu in balbezit. Bögli passt de bal zonder na te denken. Brodard rent richting de bal. Brodard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coray met een sublieme pass. Brodard heeft problemen om de bal te vangen. Brodard draait met de bal, schiet en ... Kropf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rettore is nu in balbezit. Rettore geeft de bal voor. Diggelmann rent richting de bal. Diggelmann draait met de bal, schiet en ... Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 0:1

17e minuut.
Bacchetta probeert naar een medespeler te passen. Rollmops bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann onderschept slim de pass. Diggelmann draait met de bal, schiet en ... Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 0:2

25e minuut.
Rollmops passt de bal met de wreef. Rettore is nu in balbezit. Rettore geeft de bal voor. Diggelmann rent richting de bal. Diggelmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Marazzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bacchetta de bal. Pedretti speelt de bal door. Diggelmann rent richting de bal. Diggelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 0:3

31e minuut.
Filli rent richting de bal. Coray verovert de bal door een tackle van achteren. Bögli is nu in balbezit. Bögli draait met de bal, schiet en ... Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 1:3

36e minuut.
Pedretti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coray is nu in balbezit. Coray probeert naar een medespeler te passen. Brodard is nu in balbezit. Brodard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 2:3

43e minuut.
Aalai met een snelle inworp. Rettore rent richting de bal. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Diggelmann is nu in balbezit. Diggelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fuhrer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suff met de inworp. Brodard rent richting de bal. Brodard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bögli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.L.Benfica- Tkaz 46%, zzaa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 3:3

59e minuut.
Bacchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchetta passt de bal met de wreef. Kilchenmann met een sublieme pass. Brodard is nu in balbezit. Brodard geeft de bal voor. Kropf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Coray rent richting de bal. Brodard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodard verovert de bal door een tackle van achteren. Brodard speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coray passt de bal met de wreef. Fuhrer met een sublieme pass. Brodard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.L.Benfica- Tkaz 49%, zzaa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.L.Benfica- Tkaz - zzaa 3:3