Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Snow FC Bex
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Küffer met een snelle inworp. Marti is nu in balbezit. Marti geeft een lange en hoge pass. Calvo probeert de bal aan de voet te houden. Delacretaz bokst de bal weg.

9e minuut.
Gremlin is nu in balbezit. Gremlin passt de bal zonder na te denken. Gini is nu in balbezit. Gini draait met de bal, schiet en ... Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Käntzig passt de bal zonder na te denken. Lozza met een sublieme pass. Daar is Vonhinten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arm rent richting de bal. Arm haalt uit met een fantastische trap. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Calvo trapt de bal weg van het doel. Daar is Rubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herren. Herren krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lozza kopt de bal weg. Calvo rent richting de bal. Villars onderschept slim de pass. Villars draait met de bal, schiet en ... Studer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marti is nu in balbezit. Marti geeft een lange en hoge pass. Rubin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tsawa de bal onder controle te krijgen. Eisner geeft de bal voor. Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy is nu in balbezit. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Rubin geeft een hoge lob. Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 67%, FC Bex 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Snow - FC Bex 0:0

46e minuut.
Rubin met een sublieme pass. Villars is nu in balbezit. Eisner probeert naar een medespeler te passen. Rotanzi rent richting de bal. Rotanzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rotanzi haalt uit met een fantastische trap. Marti maakt een snoekduik en kopt de bal. Studer heeft problemen om de bal te vangen. Villars rent richting de bal. Villars haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - FC Bex 0:1

59e minuut.
Rotanzi heeft problemen om de bal te vangen. Rotanzi haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Herren passt de bal zonder na te denken. Villars is nu in balbezit. Villars passt de bal met de wreef. Rotanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotanzi draait met de bal, schiet en ... Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Käntzig rent richting de bal. Käntzig geeft een lange en hoge pass. Faller controleert de bal met de borst. Arm verovert de bal door een tackle van achteren. Arm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Villars met een sublieme pass. Rotanzi is nu in balbezit. Gremlin is nu in balbezit. Rotanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rotanzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - FC Bex 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 49%, FC Bex 51%.
Black Snow - FC Bex 0:2