Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen S.L.Benfica- Tkaz
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Garbe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bünzli de bal. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - S.L.Benfica- Tkaz 1:0

31e minuut.
Gilardi onderschept slim de pass. Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchetta geeft een lange en hoge pass. Gilardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Coray speelt de bal door. Brodard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardi maakt een afschuwelijke overtreding. Gilardi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Balduzzi probeert naar een medespeler te passen. Janet heeft problemen om de bal te vangen. Janet speelt de bal door. Yaghcha is nu in balbezit. Yaghcha haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Brunner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bacchetta is nu in balbezit. Balduzzi onderschept slim de pass. Balduzzi passt de bal in één keer door. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaghcha draait met de bal, schiet en ... Schällibaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 35%, S.L.Benfica- Tkaz 65%.
Poseidon Münsterlingen - S.L.Benfica- Tkaz 1:0

80e minuut.
Bacchetta geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Cecot trapt de bal weg. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaghcha schiet op doel. Schällibaum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - S.L.Benfica- Tkaz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 51%, S.L.Benfica- Tkaz 49%.
Poseidon Münsterlingen - S.L.Benfica- Tkaz 2:0