Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC zzaa
phate Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 16.6
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Pedretti is nu in balbezit. Seewald onderschept slim de pass. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Fuhrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kropf bokst de bal weg. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ... Kropf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Filli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 1:0

7e minuut.
Dubach passt de bal zonder na te denken. Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal in één keer door. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Temperli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diggelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doglia rent richting de bal. Doglia probeert naar een medespeler te passen. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Kropf bokst de bal weg. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 2:0

16e minuut.
Doeltrap. Kropf trapt de bal weg. Dubach kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... Kropf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Roy kopt de bal weg. Dubach heeft problemen om de bal te vangen. Dubach probeert naar een medespeler te passen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Läckerli rent richting de bal. Dubach onderschept slim de pass. Dubach speelt de bal door. Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Temperli onderschept slim de pass. Temperli probeert naar een medespeler te passen. Seewald rent richting de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. Fuhrer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 3:0

26e minuut.
Tiefer probeert naar een medespeler te passen. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dubach probeert naar een medespeler te passen. Seewald is nu in balbezit. Seewald speelt de bal door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Kropf bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Seewald is nu in balbezit. Seewald passt de bal zonder na te denken. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 4:0

38e minuut.
Marazzi geeft de bal voor. Weibel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Aalai rent richting de bal. Doglia onderschept slim de pass. Doglia geeft een lange en hoge pass. Roy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 19%, zzaa 81%.
Swiss Gooners FC - zzaa 5:0

46e minuut.
Dubach rent richting de bal. Dubach geeft de bal voor. Daar is Fuhrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Fuhrer probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Dubach geeft een hoge lob. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 6:0

56e minuut.
Fuhrer geeft een lange en hoge pass. Doglia kopt de bal weg. Daar is Dubach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach geeft de bal voor. Roy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 7:0

60e minuut.
Temperli rent richting de bal. Temperli speelt de bal door. Klungelig pakt Seewald de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Seewald rent richting de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 8:0

63e minuut.
Dubach met een sublieme pass. Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Seewald probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dubach passt de bal in één keer door. Roy rent richting de bal. Klungelig pakt Roy de bal. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 9:0

68e minuut.
Roy probeert naar een medespeler te passen. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seewald de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Doglia probeert naar een medespeler te passen. Müggeli geeft een hoge lob. Roy maakt een snoekduik en kopt de bal. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pedretti met een sublieme pass. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Läckerli is nu in balbezit. Dubach onderschept slim de pass. Dubach probeert naar een medespeler te passen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Temperli rent richting de bal. Temperli geeft een lange en hoge pass. Roy speelt de bal door. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schönenberger komt het veld opgelopen. Dubach kopt de bal weg. Roy is nu in balbezit. Fuhrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuhrer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Temperli rent richting de bal. Seewald is nu in balbezit. Temperli is nu in balbezit. Temperli schiet op doel. Kropf bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dubach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roy kopt de bal weg. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fuhrer geeft een hoge lob. Inworp. Dubach met een snelle inworp. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dubach passt de bal met de wreef. Rettore is nu in balbezit. Rettore met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Weibel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald onderschept slim de pass. Seewald probeert naar een medespeler te passen. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Temperli is nu in balbezit. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dubach speelt de bal door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel. Seewald probeert de bal aan de voet te houden. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - zzaa 10:0

90e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Temperli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rettore. Rettore krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 11%, zzaa 89%.
Swiss Gooners FC - zzaa 10:0