Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaa Swiss Gooners FC
Normal Tactiek phate
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 50.2
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schindler met een snelle inworp. Müggeli speelt de bal door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:1

2e minuut.
Diggelmann met een sublieme pass. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy haalt uit met een fantastische trap. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Schindler kopt de bal weg. Klungelig pakt Roy de bal. Roy geeft een hoge lob. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marazzi geeft de bal voor. Schindler kopt de bal weg. Dubach rent richting de bal. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:2

13e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi geeft een hoge lob. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy draait met de bal, schiet en ... Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:3

14e minuut.
Marazzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuhrer de bal. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Kropf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:4

16e minuut.
Aalai is nu in balbezit. Aalai speelt de bal door. Dubach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:5

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schindler met de inworp. Dubach rent richting de bal. Dubach geeft een lange en hoge pass. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:6

19e minuut.
Dubach rent richting de bal. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Roy de bal onder controle te krijgen. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tiefer geeft een lange en hoge pass. Roy kopt de bal weg. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:7

25e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach speelt de bal door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:8

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kropf niet meer kan verder spelen. Bürgi komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Dubach met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Bürgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubach is nu in balbezit. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Bürgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:9

27e minuut.
Weibel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seewald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schindler rent richting de bal. Schindler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:10

31e minuut.
Fuhrer geeft een lange en hoge pass. Seewald kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filli heeft problemen om de bal te vangen. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ... Bürgi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:11

34e minuut.
Marazzi passt de bal zonder na te denken. Roy is nu in balbezit. Roy met een sublieme pass. Dubach rent richting de bal. Dubach geeft een lange en hoge pass. Bürgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Roy de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:12

37e minuut.
Marazzi geeft de bal voor. Pedretti rent richting de bal. Schindler onderschept slim de pass. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Bürgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dubach maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Schindler met een sublieme pass. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel. Bürgi bokst de bal weg. Marazzi rent richting de bal. Marazzi geeft een hoge lob. Fuhrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bürgi met een harde bal richting middenveld. Inworp. Seewald met een snelle inworp. Schindler geeft een lange en hoge pass. Bürgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:13

43e minuut.
Rettore is nu in balbezit. Schindler onderschept slim de pass. Schindler geeft de bal voor. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Dubach onderschept slim de pass. Dubach met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Bürgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schindler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 87%, Swiss Gooners FC 13%.
zzaa - Swiss Gooners FC 0:13

47e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Dubach geeft een lange en hoge pass. Filli controleert de bal met de borst. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Schindler passt de bal zonder na te denken. Filli heeft problemen om de bal te vangen. Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Marazzi de bal. Dubach rent richting de bal. Dubach speelt de bal door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... Bürgi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schindler zal de hoekschop nemen. Marazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marazzi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pedretti de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Bürgi speelt de bal door. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli passt de bal met de wreef. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schindler zal de hoekschop nemen. Bürgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:14

65e minuut.
Marazzi passt de bal met de wreef. Seewald is nu in balbezit. Seewald passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Filli de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seewald met een snelle inworp. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Roy rent richting de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi passt de bal in één keer door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Läckerli probeert naar een medespeler te passen. Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:15

81e minuut.
Schindler met de inworp. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach geeft een hoge lob. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Dubach speelt de bal door. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:16

85e minuut.
Dubach schiet op doel. Bürgi met een sublieme pass. Schindler kopt de bal weg. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:17

88e minuut.
Seewald geeft een lange en hoge pass. Dubach kopt de bal weg. Rettore heeft problemen om de bal te vangen. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Swiss Gooners FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 86%, Swiss Gooners FC 14%.
zzaa - Swiss Gooners FC 0:18