Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Snow Trapani Calcio95
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 32
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi geeft de bal voor. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Trapani Calcio95 0:1

13e minuut.
Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Studer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrubański neemt de hoekschop. Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Calvo de bal. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz draait met de bal, schiet en ... Delacretaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz speelt de bal door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun rent richting de bal. Herren maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Herren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Crăciun kan de bal niet met de borst controleren. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi passt de bal met de wreef. Hrtša geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tsawa geeft een lange en hoge pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Owczarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun met een sublieme pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 66%, Trapani Calcio95 34%.
Black Snow - Trapani Calcio95 0:1

70e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal met de wreef. Owczarz rent richting de bal. Owczarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Trapani Calcio95 0:2

72e minuut.
Lévy rent richting de bal. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun speelt de bal door. Obrubański rent richting de bal. Obrubański geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft een hoge lob. Studer probeert de bal aan de voet te houden. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 67%, Trapani Calcio95 33%.
Black Snow - Trapani Calcio95 0:2