Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen Trapani Calcio95
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi is nu in balbezit. Lăzăroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Lăzăroiu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Janet is nu in balbezit. Guarguaglini onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balduzzi. Balduzzi krijgt een gele kaart. Guarguaglini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guarguaglini kan niet meer verder spelen. Zeiler komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Klungelig pakt Gilardi de bal. Crăciun speelt de bal door. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cecot trapt de bal weg. Balduzzi kopt de bal weg. Medici probeert de bal aan de voet te houden. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pázmándi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzăroiu rent richting de bal. Mettraux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lăzăroiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Owczarz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Trapani Calcio95 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 62%, Trapani Calcio95 38%.
Poseidon Münsterlingen - Trapani Calcio95 0:1

49e minuut.
Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Trapani Calcio95 0:2

61e minuut.
Lăzăroiu geeft een lange en hoge pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Owczarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Janet geeft de bal voor. Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Blum kopt de bal weg. Balduzzi is nu in balbezit. Balduzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Trapani Calcio95 1:2

89e minuut.
Berla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prazeres met een snelle inworp. Balduzzi rent richting de bal. Balduzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 52%, Trapani Calcio95 48%.
Poseidon Münsterlingen - Trapani Calcio95 1:2