Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaa Trapani Calcio95
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 28.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Rettore de bal onder controle te krijgen. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun speelt de bal door. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Kropf bokst de bal weg.

13e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi passt de bal met de wreef. Hrtša is nu in balbezit. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz passt de bal in één keer door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:1

25e minuut.
Diaz speelt de bal door. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi probeert naar een medespeler te passen. Owczarz rent richting de bal. Owczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:2

30e minuut.
Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Medici geeft een hoge lob. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz schiet op doel. Kropf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:3

35e minuut.
Fuhrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrer geeft een hoge lob. Inworp. Obrubański met een snelle inworp. Owczarz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:4

35e minuut.
Läckerli speelt de bal door. Diggelmann speelt de bal door. Daar is Rettore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 77%, Trapani Calcio95 23%.
zzaa - Trapani Calcio95 0:4

47e minuut.
Filli kopt de bal weg. Klungelig pakt Crăciun de bal. Crăciun speelt de bal door. Owczarz rent richting de bal. Owczarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Obrubański is nu in balbezit. Obrubański geeft de bal voor. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi geeft de bal voor. Fuhrer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti rent richting de bal. Owczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Owczarz rent richting de bal. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal in één keer door. Lăzăroiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:5

54e minuut.
Rettore rent richting de bal. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu met een sublieme pass. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Läckerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrtša rent richting de bal. Hrtša passt de bal in één keer door. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Trapani Calcio95 0:6

84e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu geeft een lange en hoge pass. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kropf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 65%, Trapani Calcio95 35%.
zzaa - Trapani Calcio95 0:6