Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC Black Snow
phate Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 14.7
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Dubach speelt de bal door. Tiefer met een sublieme pass. Roy rent richting de bal. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ... Delacretaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 1:0

3e minuut.
Seewald passt de bal zonder na te denken. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli onderschept slim de pass. Temperli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 2:0

11e minuut.
Tsawa geeft een hoge lob. Roy rent richting de bal. Roy passt de bal met de wreef. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 3:0

13e minuut.
Käntzig is nu in balbezit. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy geeft een lange en hoge pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Käntzig probeert de bal met de borst te controleren. Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal met de wreef. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 4:0

20e minuut.
Daar is Lévy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lévy. Lévy krijgt een gele kaart. Dubach raakt geblesseerd tijdens het duel. Rausis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roy kopt de bal weg. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dubach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roy kopt de bal weg. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dubach geeft een hoge lob. Calvo is nu in balbezit. Seewald onderschept slim de pass. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 5:0

24e minuut.
Gremlin is nu in balbezit. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald geeft de bal voor. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli schiet op doel. Delacretaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 6:0

28e minuut.
Tsawa rent richting de bal. Temperli verovert de bal door een tackle van achteren. Temperli heeft problemen om de bal te vangen. Temperli geeft een lange en hoge pass. Dubach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Roy is nu in balbezit. Roy passt de bal met de wreef. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert de bal aan de voet te houden. Delacretaz bokst de bal weg.

39e minuut.
Roy geeft een hoge lob. Calvo kopt de bal weg. Käntzig probeert de bal aan de voet te houden. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel. Delacretaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 7:0

40e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubach met een snelle inworp. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... Delacretaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 8:0

43e minuut.
Rausis speelt de bal door. Roy is nu in balbezit. Roy met een sublieme pass. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seewald de bal. Seewald schiet op doel. Delacretaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 24%, Black Snow 76%.
Swiss Gooners FC - Black Snow 8:0

47e minuut.
Gremlin probeert de bal met de borst te controleren. Seewald rent richting de bal. Käntzig is nu in balbezit. Seewald onderschept slim de pass. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 9:0

50e minuut.
Doglia geeft een hoge lob. Delacretaz speelt de bal door. Doglia geeft de bal voor. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Studer onderschept slim de pass. Studer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubach met een snelle inworp. Roy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald passt de bal zonder na te denken. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 10:0

64e minuut.
Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Dubach geeft een lange en hoge pass. Roy kopt de bal weg. Klungelig pakt Seewald de bal. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dubach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Roy de bal. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ... Delacretaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Käntzig speelt de bal door. Studer rent richting de bal. Seewald onderschept slim de pass. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 11:0

68e minuut.
Herren rent richting de bal. Herren passt de bal in één keer door. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 12:0

71e minuut.
Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald passt de bal met de wreef. Studer rent richting de bal. Roy onderschept slim de pass. Roy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 13:0

76e minuut.
Roy is nu in balbezit. Roy met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 14:0

77e minuut.
Herren passt de bal in één keer door. Käntzig heeft problemen om de bal te vangen. Seewald is nu in balbezit. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Dubach rent richting de bal. Dubach geeft een hoge lob. Calvo kan de bal niet met de borst controleren. Seewald rent richting de bal. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Black Snow 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 12%, Black Snow 88%.
Swiss Gooners FC - Black Snow 15:0