Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Snow Swiss Gooners FC
Normal Tactiek phate
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Doglia met een sublieme pass. Temperli is nu in balbezit. Temperli passt de bal zonder na te denken. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calvo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Seewald is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubach met de inworp. Rausis is nu in balbezit. Rausis geeft de bal voor. Roy kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli rent richting de bal. Temperli passt de bal in één keer door. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calvo de bal. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Lévy onderschept slim de pass. Dubach onderschept slim de pass. Dubach geeft een lange en hoge pass. Seewald krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Seewald is nu in balbezit. Seewald met een sublieme pass. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Temperli probeert naar een medespeler te passen. Tsawa probeert de bal aan de voet te houden. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lévy rent richting de bal. Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Doglia passt de bal met de wreef. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 75%, Swiss Gooners FC 25%.
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:1

47e minuut.
Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal in één keer door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ... Delacretaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:2

47e minuut.
Daar is Herren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herren passt de bal in één keer door. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doglia speelt de bal door. Temperli is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Calvo geeft een lange en hoge pass. Temperli geeft de bal voor. Delacretaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Herren de bal. Dubach is nu in balbezit. Dubach speelt de bal door. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ... Delacretaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:3

63e minuut.
Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach onderschept slim de pass. Dubach met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doglia passt de bal met de wreef. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli probeert naar een medespeler te passen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lévy rent richting de bal. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delacretaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:4

74e minuut.
Tsawa geeft de bal voor. Doglia rent richting de bal. Doglia geeft de bal voor. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gremlin geeft een hoge lob. Inworp. Rausis met een snelle inworp. Dubach is nu in balbezit. Dubach geeft een hoge lob. Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:5

79e minuut.
Roy passt de bal met de wreef. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach passt de bal in één keer door. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:6

83e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Temperli raakt geblesseerd tijdens het duel. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Seewald legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Roy de bal. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:7

86e minuut.
Käntzig passt de bal zonder na te denken. Zwahlen is nu in balbezit. Rausis maakt een afschuwelijke overtreding. Rausis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gini geeft een hoge lob. Roy kopt de bal weg. Seewald rent richting de bal. Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seewald draait met de bal, schiet en ... Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Snow 84%, Swiss Gooners FC 16%.
Black Snow - Swiss Gooners FC 0:8