Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maskun jokipojat FC Kantapääkikka
Ecoboost 1.0 Tactiek Kirin kirous
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 43.7
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gică de bal onder controle te krijgen. Spaić is nu in balbezit. Spaić schiet op doel. Justice bokst de bal weg. Buitenspel voor Kylänpää. Goede buitenspelval van de verdediging. Justice maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mukov kopt de bal weg. Daar is Airio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Qertimov is nu in balbezit. Qertimov geeft de bal voor. Szafrański onderschept slim de pass. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Qertimov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Airio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iriarte. Iriarte krijgt een gele kaart. Mukov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
van Lent rent richting de bal. Qertimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertimov passt de bal in één keer door. Spaić is nu in balbezit. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Justice bokst de bal weg.

12e minuut.
Miikkulainen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met een snelle inworp. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ... Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukov passt de bal met de wreef. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Spaić rent richting de bal. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qertimov rent richting de bal. Qertimov geeft een lange en hoge pass. Spaić is nu in balbezit. Spaić draait met de bal, schiet en ... Justice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qertimov kopt de bal weg. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sifakis probeert naar een medespeler te passen. Airio rent richting de bal. Kļavis rent richting de bal. Airio is nu in balbezit. Airio haalt uit met een fantastische trap. Goffetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kondik rent richting de bal. Cosentini verovert de bal door een tackle van achteren. Kylänpää geeft een lange en hoge pass. Gică heeft problemen om de bal te vangen. Gică haalt uit met een fantastische trap. Justice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maskun jokipojat - FC Kantapääkikka 0:1

34e minuut.
Kylänpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkulainen onderschept slim de pass. Miikkulainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Inciarte de bal. Airio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inciarte probeert naar een medespeler te passen. Gică is nu in balbezit. Guerrero met een sublieme pass. Spaić is nu in balbezit. Spaić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
van Lent geeft een hoge lob. Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Spaić rent richting de bal. Spaić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Qertimov speelt de bal door. Klungelig pakt Spaić de bal. Spaić passt de bal in één keer door. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maskun jokipojat 63%, FC Kantapääkikka 37%.
Fc Maskun jokipojat - FC Kantapääkikka 0:1

49e minuut.
Alex is nu in balbezit. Alex geeft een lange en hoge pass. Spaić kopt de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cosentini geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Štrbík stond buitenspel. Iriarte neemt vlug de vrije trap. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić draait met de bal, schiet en ... Justice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Szafrański geeft de bal voor. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alex geeft een hoge lob. Spaić rent richting de bal. Spaić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Justice trapt de bal weg. Qertimov met een sublieme pass. Spaić rent richting de bal. Spaić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Qertimov is nu in balbezit. Qertimov met een sublieme pass. Klungelig pakt Spaić de bal. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Goffetti met een sublieme pass. Qertimov is nu in balbezit. Qertimov passt de bal zonder na te denken. Spaić rent richting de bal. Spaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jałówka is nu in balbezit. Jałówka geeft een hoge lob. Daar is Cosentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukov verovert de bal door een tackle van achteren. Mukov geeft een hoge lob. Goffetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Miikkulainen is nu in balbezit. Miikkulainen geeft de bal voor. Inworp. Cosentini met een snelle inworp. Qertimov geeft de bal voor. Justice bokst de bal weg. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maskun jokipojat - FC Kantapääkikka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maskun jokipojat 56%, FC Kantapääkikka 44%.
Fc Maskun jokipojat - FC Kantapääkikka 0:2