Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_tex Leopards
5-3-2 Tactiek testi
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 71.3
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Mäkipuro probeert naar een medespeler te passen. Liimatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liimatta speelt de bal door. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Gerónimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mäkipuro speelt de bal door. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Hradecký probeert de bal aan de voet te houden. Gerónimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Leopards 1:0

14e minuut.
Kallionpää probeert naar een medespeler te passen. Liimatta met een sublieme pass. Mäkipuro probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Leopards 2:0

19e minuut.
Łopaciński kopt de bal weg. Simula is nu in balbezit. Met opzet legt Mäkipuro zijn tegenspeler op de grond. Mäkipuro krijgt een gele kaart. Simula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simula met een snel genomen vrije trap. Reverte kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jalovaara kopt de bal weg. Vuohijoki speelt de bal door. Simula probeert naar een medespeler te passen. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel. Masalin bokst de bal weg.

26e minuut.
Hradecký kopt de bal weg. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalovaara begaat een overtreding. Łopaciński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uusikangas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hradecký kopt de bal weg. Mäkipuro rent richting de bal. Mäkipuro geeft een lange en hoge pass. Hradecký springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sihvonen speelt de bal door. Vuohijoki speelt de bal door. Forsell speelt de bal door. Reverte rent richting de bal. Reverte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Jalovaara onderschept slim de pass. Łopaciński onderschept slim de pass. Sihvonen begaat een overtreding. Sihvonen krijgt een gele kaart. Łopaciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mäkipuro komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vuohijoki passt de bal met de wreef. Sihvonen probeert naar een medespeler te passen. Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsell geeft een lange en hoge pass. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Forsell met een sublieme pass. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buza de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap. Masalin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 66%, Leopards 34%.
fc_tex - Leopards 2:0

48e minuut.
Andrzejewicz geeft de bal voor. Jalovaara kopt de bal weg. Uusikangas rent richting de bal. Buza onderschept slim de pass. Buza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz probeert naar een medespeler te passen. Forsell speelt de bal door. Reverte bereikt de bal nog maar net als eerste. Reverte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Reverte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vuohijoki de bal. Vuohijoki geeft een hoge lob. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... Masalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Simula speelt de bal door. Andrzejewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Reverte is nu in balbezit. Reverte draait met de bal, schiet en ... Masalin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Leopards 2:1

66e minuut.
Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jalovaara de bal onder controle te krijgen. Gerónimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Leopards 3:1

69e minuut.
Vuohijoki geeft een hoge lob. Pihlajakangas kopt de bal weg. Simula is nu in balbezit. Simula geeft een hoge lob. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. Masalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Andrzejewicz kopt de bal weg. Sazalan controleert de bal met de borst. Buza verovert de bal door een tackle van achteren. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Leopards 3:2

84e minuut.
Buza rent richting de bal. Uusikangas begaat een overtreding. Buza raakt geblesseerd tijdens het duel. Suonsalo met een snel genomen vrije trap. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. Masalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_tex - Leopards 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 67%, Leopards 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc_tex - Leopards 3:3