Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka fc kultsue
kok Tactiek o442
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Schaaphok met een sublieme pass. Japinha rent richting de bal. Japinha passt de bal zonder na te denken. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garrincha met een sublieme pass. Karl is nu in balbezit. Garrincha rent richting de bal. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Schaaphok maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ring trapt de bal weg. Häyhä kopt de bal weg. Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Peura rent richting de bal. Peura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Garrincha verovert de bal door een tackle van achteren. Garrincha geeft een hoge lob. Schaaphok kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnoux de bal. Arnoux passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Murtola probeert naar een medespeler te passen. Arnoux rent richting de bal. Arnoux probeert naar een medespeler te passen. Schaaphok is nu in balbezit. Schaaphok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Soinila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoux geeft een hoge lob. Karl rent richting de bal. Karl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Schaaphok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaphok passt de bal zonder na te denken. Karl rent richting de bal. Japinha rent richting de bal. Japinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Peura rent richting de bal. Cancedda begaat een overtreding. Peura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mykrä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Somersalo heeft problemen om de bal te vangen. Risp bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo verovert de bal door een tackle van achteren. Somersalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Arnoux passt de bal in één keer door. Schaaphok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaphok passt de bal in één keer door. Karl rent richting de bal. Karl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Schaaphok is nu in balbezit. Häyhä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schaaphok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schaaphok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karl maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring bokst de bal weg.

35e minuut.
Soinila rent richting de bal. Soinila geeft een lange en hoge pass. Cancedda geeft een lange en hoge pass. Schaaphok rent richting de bal. Schaaphok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karl rent richting de bal. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl onderschept slim de pass. Karl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - fc kultsue 1:0

37e minuut.
Somersalo verovert de bal door een tackle van achteren. Cancedda onderschept slim de pass. Cancedda speelt de bal door. Schaaphok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaphok draait met de bal, schiet en ... Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dhabihiyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karl de bal. Japinha speelt de bal door. Schaaphok rent richting de bal. Schaaphok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Garrincha passt de bal zonder na te denken. Karl heeft problemen om de bal te vangen. Karl geeft een hoge lob. Schaaphok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Garrincha kan de bal niet met de borst controleren. Murtola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrincha. Garrincha krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Thorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Karl de bal. Mykrä begaat een overtreding. Mykrä krijgt een gele kaart. Karl raakt geblesseerd tijdens het duel. Schaaphok met een snel genomen vrije trap. Karl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 43%, fc kultsue 57%.
FC Wiinikka - fc kultsue 1:0

56e minuut.
Risp verovert de bal door een tackle van achteren. Häyhä onderschept slim de pass. Häyhä passt de bal zonder na te denken. Peura is nu in balbezit. Peura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mălăiescu rent richting de bal. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wiinikka - fc kultsue 1:1

57e minuut.
Mykrä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puolakka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Garrincha passt de bal zonder na te denken. Japinha met een sublieme pass. Schaaphok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaphok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pellonpää de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - fc kultsue 2:1

63e minuut.
Dhabihiyan is nu in balbezit. Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Garrincha is nu in balbezit. Garrincha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn onderschept slim de pass. Thorn geeft een hoge lob. Somersalo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Mahler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahler speelt de bal door. Schaaphok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaphok geeft een lange en hoge pass. Karl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Schaaphok is nu in balbezit. Schaaphok passt de bal met de wreef. Karl is nu in balbezit. Karl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thorn de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mahler kopt de bal weg. Arnoux rent richting de bal. Arnoux probeert naar een medespeler te passen. Schaaphok rent richting de bal. Schaaphok geeft een hoge lob. Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karl rent richting de bal. Karl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - fc kultsue 3:1

86e minuut.
Puolakka passt de bal zonder na te denken. Mahler probeert naar een medespeler te passen. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - fc kultsue 4:1

87e minuut.
Karl is nu in balbezit. Japinha rent richting de bal. Japinha passt de bal zonder na te denken. Schaaphok rent richting de bal. Schaaphok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - fc kultsue 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 32%, fc kultsue 68%.
FC Wiinikka - fc kultsue 5:1