Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Varila Kay FC
352 Tactiek 442 Diamond
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 27.9
redelijk Schieten zwak
formidabel Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Välitalo geeft een lange en hoge pass. Sadeniemi heeft problemen om de bal te vangen. Hiếu rent richting de bal. Hiếu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 1:0

12e minuut.
Välitalo met een sublieme pass. Sarjanen is nu in balbezit. Hiếu onderschept slim de pass. Hiếu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 2:0

17e minuut.
Nordqvist geeft een lange en hoge pass. Sadeniemi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajduczek de bal. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nordqvist rent richting de bal. Nordqvist speelt de bal door. Nakos is nu in balbezit. Nakos geeft een hoge lob. Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lautiainen onderschept slim de pass. Inworp. Nakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeskanen is nu in balbezit. Jeskanen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nuhs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajduczek speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 3:0

25e minuut.
Hiếu passt de bal in één keer door. Välitalo rent richting de bal. Välitalo passt de bal met de wreef. Jeskanen rent richting de bal. Jeskanen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nuhs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lautiainen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 4:0

26e minuut.
Välitalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Jeskanen is nu in balbezit. Jeskanen passt de bal in één keer door. Tammisaari probeert naar een medespeler te passen. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Hiếu is nu in balbezit. Sadeniemi rent richting de bal. Sadeniemi passt de bal zonder na te denken. Hiếu rent richting de bal. Hiếu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nakos geeft de bal voor. Hiếu rent richting de bal. Hajduczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hiếu raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeskanen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Varila 23%, Kay FC 77%.
Fc Varila - Kay FC 5:0

47e minuut.
Hiếu kopt de bal weg. Jeskanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeskanen met een sublieme pass. Nordqvist is nu in balbezit. Nordqvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hajduczek ... Strafschop! Hiếu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiếu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 6:0

51e minuut.
Nordqvist passt de bal in één keer door. Jeskanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lautiainen rent richting de bal. Nakos verovert de bal door een tackle van achteren. Nakos draait met de bal, schiet en ... Nuhs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Nordqvist kopt de bal weg. Nakos rent richting de bal. Nakos geeft een hoge lob. Hiếu springt en kopt de bal. Nuhs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 7:0

60e minuut.
Sadeniemi trapt de bal weg. Jeskanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeskanen passt de bal in één keer door. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Nuhs bokst de bal weg.

66e minuut.
Tammisaari kopt de bal weg. Jeskanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välitorppa. Jeskanen raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordqvist met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Sarjanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välitorppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeskanen verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jeskanen kan de bal niet met de borst controleren. Jeskanen geeft een lange en hoge pass. Hiếu rent richting de bal. Hiếu draait met de bal, schiet en ... Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nuhs trapt de bal weg. Tammisaari kopt de bal weg. Hiếu is nu in balbezit. Jeskanen is nu in balbezit. Jeskanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jeskanen geeft een hoge lob. Daar is Lautiainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiếu rent richting de bal. Hiếu schiet op doel. Nuhs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 8:0

82e minuut.
Barbolini kopt de bal weg. Jeskanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välitorppa. Jeskanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tammisaari komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Tammisaari de bal onder controle te krijgen. Jeskanen is nu in balbezit. Jeskanen passt de bal in één keer door. Hiếu rent richting de bal. Hiếu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Varila - Kay FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Varila 20%, Kay FC 80%.
Fc Varila - Kay FC 9:0