Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä Aknepop
Normal Tactiek 1984
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít probeert naar een medespeler te passen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Vuohila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:1

5e minuut.
Tupanen rent richting de bal. Mulot onderschept slim de pass. Mulot geeft een hoge lob. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mulot rent richting de bal. Mulot probeert naar een medespeler te passen. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:2

12e minuut.
Zamboni geeft een hoge lob. Galica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel. Ylätalo probeert de bal aan de voet te houden. Vuohila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galica rent richting de bal. Galica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:3

23e minuut.
Ylätalo onderschept slim de pass. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica passt de bal in één keer door. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vuohila met een harde bal richting middenveld. Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mastonen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Perämäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamboni is nu in balbezit. Galica speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:4

25e minuut.
Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica met een sublieme pass. Mulot met een sublieme pass. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:5

29e minuut.
Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhala met een sublieme pass. Mulot rent richting de bal. Mulot geeft de bal voor. Svatovít rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perämäki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Räsänen heeft problemen om de bal te vangen. Mulot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galica heeft problemen om de bal te vangen. Galica probeert naar een medespeler te passen. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít draait met de bal, schiet en ... Vuohila werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Mulot geeft een hoge lob. Ruissalo heeft problemen om de bal te vangen. Galica speelt de bal door. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perämäki met een snelle inworp. Galica speelt de bal door. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Şahinbay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Räsänen de bal. Met opzet legt Zamboni zijn tegenspeler op de grond. Zamboni krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot geeft een lange en hoge pass. Räsänen probeert de bal aan de voet te houden. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 74%, Aknepop 26%.
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:5

46e minuut.
Mulot met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni probeert naar een medespeler te passen. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Monni rent richting de bal. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít draait met de bal, schiet en ... Ruissalo probeert de bal aan de voet te houden. Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Perämäki rent richting de bal. Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica passt de bal zonder na te denken. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal zonder na te denken. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mastonen rent richting de bal. Perämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Perämäki geeft een lange en hoge pass. Zamboni kan de bal niet met de borst controleren. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica geeft een lange en hoge pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Vuohila met een harde bal richting middenveld. Daar is Ylätalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulot rent richting de bal. Mulot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Galica speelt de bal door. Mulot geeft de bal voor. Svatovít kopt de bal weg. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. Perämäki met een sublieme pass. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica is nu in balbezit. Galica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Doeltrap. Nevakanto trapt de bal weg. Pojar kopt de bal weg. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Perämäki rent richting de bal. Perämäki probeert naar een medespeler te passen. Ruissalo heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:6

79e minuut.
Klungelig pakt Tarhala de bal. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít passt de bal in één keer door. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Galica rent richting de bal. Galica passt de bal zonder na te denken. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. Vuohila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 79%, Aknepop 21%.
Kuopion Narukerä - Aknepop 0:7