Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London rats Porin Olympic
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Pohjanpalo onderschept slim de pass. Pohjanpalo probeert naar een medespeler te passen. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka schiet op doel. Peuraharju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London rats - Porin Olympic 0:1

14e minuut.
Palolammi kan de bal niet met de borst controleren. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen geeft een hoge lob. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
London rats - Porin Olympic 0:2

33e minuut.
Vesanen kopt de bal weg. Hintikka probeert de bal met de borst te controleren. Uski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka onderschept slim de pass. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ylioja trapt de bal weg van het doel. Vuorisalmi kopt de bal weg. Hintikka probeert de bal met de borst te controleren. Hintikka draait met de bal, schiet en ... Peuraharju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Romppanen heeft problemen om de bal te vangen. Romppanen geeft de bal voor. Vesanen kopt de bal weg. Hintikka rent richting de bal. Hintikka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Peuraharju met een harde bal richting middenveld. Haataja heeft problemen om de bal te vangen. Pohjanpalo rent richting de bal. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ... Peuraharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London rats 60%, Porin Olympic 40%.
London rats - Porin Olympic 0:2

69e minuut.
Haataja met een sublieme pass. Kankainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo begaat een overtreding. Pohjanpalo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London rats 60%, Porin Olympic 40%.
London rats - Porin Olympic 0:2