Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Olympic London rats
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Ahl passt de bal zonder na te denken. Romppanen is nu in balbezit. Romppanen passt de bal met de wreef. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka schiet op doel. Peuraharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ahl onderschept slim de pass. Ahl met een sublieme pass. Räihälä rent richting de bal. Haataja is nu in balbezit. Haataja schiet op doel. De bal raakt de paal. Timperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harjunpää geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tanttu kan de bal niet met de borst controleren. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Harjunpää passt de bal in één keer door. Tanttu rent richting de bal. Tanttu met een sublieme pass. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - London rats 1:0

44e minuut.
Ahl rent richting de bal. Pohjanpalo onderschept slim de pass. Pohjanpalo probeert naar een medespeler te passen. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka draait met de bal, schiet en ... Peuraharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 56%, London rats 44%.
Porin Olympic - London rats 1:0

57e minuut.
Ahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haataja is nu in balbezit. Vuorisalmi maakt een afschuwelijke overtreding. Vuorisalmi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ahl onderschept slim de pass. Ahl geeft de bal voor. Tanttu met een sublieme pass. Daar is Hintikka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hintikka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 66%, London rats 34%.
Porin Olympic - London rats 1:0