Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables Karkkilan Voima
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Peräniitty is nu in balbezit. Peräniitty met een sublieme pass. Smeds is nu in balbezit. Vesa rent richting de bal. Vesa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Isotalus is nu in balbezit. Isotalus speelt de bal door. Kesti is nu in balbezit. Kesti haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Myllykallio met een snelle inworp. Daar is Ruohonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahtonen begaat een overtreding. Ahtonen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 48%, Karkkilan Voima 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Miserables - Karkkilan Voima 0:0

47e minuut.
Lintula is nu in balbezit. Lintula geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuorenrinne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahtonen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kavetvuo met een snelle inworp. Ruohonen is nu in balbezit. Ruohonen passt de bal in één keer door. Peräniitty rent richting de bal. Peräniitty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Terva-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Terva-aho geeft de bal voor. Kylmälä kopt de bal weg. Vesa rent richting de bal. Vesa haalt uit met een fantastische trap. Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Karkkilan Voima 1:0

67e minuut.
Mertaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertaranta geeft een hoge lob. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Matinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräniitty rent richting de bal. Matinmäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matinmäki krijgt een gele kaart. Peräniitty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terva-aho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ahtonen is nu in balbezit. Terva-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Terva-aho geeft een hoge lob. Kylmälä is nu in balbezit. Kylmälä geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 55%, Karkkilan Voima 45%.
Los Miserables - Karkkilan Voima 1:0