Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauhajoen Puulaakifutis Kiuruveden Pelinaiset
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Koivikko rent richting de bal. Kekki rent richting de bal. Kekki geeft de bal voor. Koivikko rent richting de bal. Koivikko haalt uit met een fantastische trap. Sparv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kiuruveden Pelinaiset 1:0

16e minuut.
Porvari probeert naar een medespeler te passen. Lallukka rent richting de bal. Lallukka passt de bal met de wreef. Paloahde is nu in balbezit. Paloahde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mennander rent richting de bal. Paloahde onderschept slim de pass. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloahde is nu in balbezit. Paloahde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hannula passt de bal zonder na te denken. Inworp. Alakorpi met de inworp. Kerman rent richting de bal. Kerman geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mennander is nu in balbezit. Porvari is nu in balbezit. Paloahde bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloahde draait met de bal, schiet en ... Lukkarila probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 64%, Kiuruveden Pelinaiset 36%.
Kauhajoen Puulaakifutis - Kiuruveden Pelinaiset 1:0

79e minuut.
Hämeenaho rent richting de bal. Koivikko onderschept slim de pass. Koivikko passt de bal in één keer door. Vehkakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ... Sparv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kiuruveden Pelinaiset 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 39%, Kiuruveden Pelinaiset 61%.
Kauhajoen Puulaakifutis - Kiuruveden Pelinaiset 2:0