Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Olympic Aknepop
Normal Tactiek 1984
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Riipi passt de bal in één keer door. Romppanen rent richting de bal. Perämäki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perämäki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Riipi is nu in balbezit. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko met een sublieme pass. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel. Hanttu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Mulot rent richting de bal. Mulot met een sublieme pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Hanttu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:1

11e minuut.
Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica geeft de bal voor. Zamboni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:2

14e minuut.
Socol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Svatovít, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hanttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Iwaszko passt de bal in één keer door. Mulot is nu in balbezit. Mulot met een sublieme pass. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. Hanttu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Takanen met een harde bal richting middenveld. Mulot is nu in balbezit. Mulot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svatovít de bal. Svatovít draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:3

22e minuut.
Mochnacz verovert de bal door een tackle van achteren. Mochnacz passt de bal zonder na te denken. Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít draait met de bal, schiet en ... Takanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:4

24e minuut.
Galica is nu in balbezit. Hintikka begaat een overtreding. Galica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mochnacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Takanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:5

25e minuut.
Zamboni passt de bal in één keer door. Galica probeert naar een medespeler te passen. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Hanttu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:6

27e minuut.
Svatovít rent richting de bal. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal in één keer door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:7

29e minuut.
Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay passt de bal met de wreef. Mulot speelt de bal door. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Iwaszko geeft een hoge lob. Mulot kopt de bal weg. Daar is Tapani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vesanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot geeft een hoge lob. Svatovít kopt de bal weg. Zamboni heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:8

44e minuut.
Galica speelt de bal door. Zamboni rent richting de bal. Zamboni passt de bal in één keer door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Hanttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 82%, Aknepop 18%.
Porin Olympic - Aknepop 0:9

48e minuut.
Galica geeft een hoge lob. Svatovít rent richting de bal. Svatovít geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamboni de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tapani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:10

53e minuut.
Takanen heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít rent richting de bal. Svatovít passt de bal met de wreef. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:11

56e minuut.
Galica rent richting de bal. Galica probeert naar een medespeler te passen. Zamboni heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:12

65e minuut.
Galica rent richting de bal. Takanen rent richting de bal. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Hanttu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:13

68e minuut.
Romppanen rent richting de bal. Iwaszko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Takanen de bal. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mochnacz passt de bal in één keer door. Galica is nu in balbezit. Galica passt de bal met de wreef. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mulot rent richting de bal. Mulot geeft een hoge lob. Galica speelt de bal door. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:14

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanttu trapt de bal weg van het doel. Sarkkinen kopt de bal weg. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica haalt uit met een fantastische trap. Hanttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanttu probeert naar een medespeler te passen. Mulot heeft problemen om de bal te vangen. Mulot met een sublieme pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Sarkkinen onderschept slim de pass. Mulot is nu in balbezit. Mulot geeft de bal voor. Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pojar onderschept slim de pass. Pojar geeft de bal voor. Zamboni controleert de bal met de borst. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Hanttu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Aknepop 0:15

89e minuut.
Zamboni geeft een lange en hoge pass. Mochnacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohjanpalo probeert naar een medespeler te passen. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 86%, Aknepop 14%.
Porin Olympic - Aknepop 0:15