Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aknepop Porin Olympic
1984 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Galica passt de bal zonder na te denken. Tapani rent richting de bal. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 1:0

6e minuut.
Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica onderschept slim de pass. Galica speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Timperi trapt de bal weg van het doel. Mulot kopt de bal weg. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Timperi bokst de bal weg.

9e minuut.
Timperi speelt de bal door. Romppanen kopt de bal weg. Galica geeft een hoge lob. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mulot probeert de bal met de borst te controleren. Mulot passt de bal in één keer door. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni schiet op doel. Timperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica probeert naar een medespeler te passen. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mulot geeft een hoge lob. Timperi speelt de bal door. Mulot kopt de bal weg. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica geeft de bal voor. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 3:0

25e minuut.
Timperi trapt de bal weg van het doel. Mulot kopt de bal weg. Tapani heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 4:0

26e minuut.
Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni speelt de bal door. Galica met een sublieme pass. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mochnacz speelt de bal door. Mulot speelt de bal door. Perämäki geeft een lange en hoge pass. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Svatovít kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mulot de bal onder controle te krijgen. Galica rent richting de bal. Galica haalt uit met een fantastische trap. Timperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Perämäki passt de bal met de wreef. Tapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapani passt de bal in één keer door. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galica speelt de bal door. Teerimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Timperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 5:0

36e minuut.
Galica speelt de bal door. Şahinbay speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Teerimäki kopt de bal weg. Timperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Galica rent richting de bal. Galica met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel. Timperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 17%, Porin Olympic 83%.
Aknepop - Porin Olympic 6:0

50e minuut.
Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel. Timperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 7:0

52e minuut.
Tanttu is nu in balbezit. Mulot onderschept slim de pass. Mulot probeert naar een medespeler te passen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vuorisalmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perämäki met de inworp. Galica is nu in balbezit. Galica geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 8:0

63e minuut.
Perämäki met een sublieme pass. Svatovít rent richting de bal. Svatovít probeert naar een medespeler te passen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz geeft een lange en hoge pass. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 9:0

72e minuut.
Galica speelt de bal door. Teerimäki rent richting de bal. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít draait met de bal, schiet en ... Timperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 10:0

76e minuut.
Perämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal in één keer door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 11:0

80e minuut.
Perämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Perämäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarkkinen de bal. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Iwaszko de bal. Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Teerimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 12:0

88e minuut.
Tanttu rent richting de bal. Galica onderschept slim de pass. Galica met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Porin Olympic 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 20%, Porin Olympic 80%.
Aknepop - Porin Olympic 13:0