Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London rats Kuopion Narukerä
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Monni kopt de bal weg. Tarhala rent richting de bal. Tarhala probeert naar een medespeler te passen. Huhtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtamäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
London rats - Kuopion Narukerä 0:1

17e minuut.
Kankainen speelt de bal door. Monni is nu in balbezit. Harjunpää verovert de bal door een tackle van achteren. Harjunpää met een sublieme pass. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ylätalo kan de bal niet met de borst controleren. Ruissalo rent richting de bal. Vuohila probeert naar een medespeler te passen. Uski is nu in balbezit. Uski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ylätalo verovert de bal door een tackle van achteren. Uski is nu in balbezit. Tupanen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tupanen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Palolammi rent richting de bal. Tuomenpuro onderschept slim de pass. Tuomenpuro met een sublieme pass. Huhtamäki is nu in balbezit. Huhtamäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Huhtamäki rent richting de bal. Huumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtamäki begaat een overtreding. Huhtamäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London rats 56%, Kuopion Narukerä 44%.
London rats - Kuopion Narukerä 0:1

53e minuut.
Tarhala is nu in balbezit. Tarhala passt de bal zonder na te denken. Huhtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtamäki draait met de bal, schiet en ... Peuraharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
London rats - Kuopion Narukerä 0:2

57e minuut.
Ylätalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huumo rent richting de bal. Huumo probeert naar een medespeler te passen. Räihälä is nu in balbezit. Räihälä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sinisalo geeft een lange en hoge pass. Nevakanto kopt de bal weg. Ylätalo is nu in balbezit. Haataja onderschept slim de pass. Haataja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London rats 33%, Kuopion Narukerä 67%.
London rats - Kuopion Narukerä 0:2