Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Voima Kiuruveden Pelinaiset
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Smeds bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinmäki rent richting de bal. Paloahde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paloahde krijgt een gele kaart. Paloahde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lallukka komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Alakorpi onderschept slim de pass. Alakorpi speelt de bal door. Kerman geeft een hoge lob. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Smeds met een harde bal richting middenveld. Ahtonen kopt de bal weg. Daar is Alakorpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesti rent richting de bal. Kesti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kavetvuo kopt de bal weg. Daar is Kiviniitty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiviniitty speelt de bal door. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Kiuruveden Pelinaiset 0:1

40e minuut.
Vuorenrinne probeert naar een medespeler te passen. Kesti rent richting de bal. Kesti met een sublieme pass. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 49%, Kiuruveden Pelinaiset 51%.
Karkkilan Voima - Kiuruveden Pelinaiset 0:1

53e minuut.
Tanninen is nu in balbezit. Isotalus rent richting de bal. Isotalus speelt de bal door. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kalpio geeft een hoge lob. Inworp. Isotalus met een snelle inworp. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sihvo probeert naar een medespeler te passen. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinmäki rent richting de bal. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kiviniitty is nu in balbezit. Kiviniitty met een sublieme pass. Vienovirta probeert de bal met de borst te controleren. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Porvari passt de bal in één keer door. Hämeenaho heeft problemen om de bal te vangen. Ahtonen rent richting de bal. Hämeenaho rent richting de bal. Hämeenaho geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Porvari heeft problemen om de bal te vangen. Matinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinmäki probeert naar een medespeler te passen. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Halmesaari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Kiuruveden Pelinaiset 0:2

77e minuut.
Halmesaari trapt de bal weg. Porvari rent richting de bal. Porvari passt de bal in één keer door. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 52%, Kiuruveden Pelinaiset 48%.
Karkkilan Voima - Kiuruveden Pelinaiset 0:2