Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauhajoen Puulaakifutis Los Miserables
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Daar is Mennander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mennander speelt de bal door. Koivikko rent richting de bal. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Suutarinen geeft een lange en hoge pass. Myllykallio is nu in balbezit. Myllykallio geeft de bal voor. Vesa rent richting de bal. Vesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ismail probeert naar een medespeler te passen. Vehkakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski passt de bal zonder na te denken. Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivikko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 47%, Los Miserables 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kauhajoen Puulaakifutis - Los Miserables 0:0

53e minuut.
Myllykallio probeert naar een medespeler te passen. Vehkakoski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myllykallio. Myllykallio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hannuniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannuniemi speelt de bal door. Mennander speelt de bal door. Klungelig pakt Koivikko de bal. Koivikko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hannuniemi heeft problemen om de bal te vangen. Peräniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräniitty speelt de bal door. Vesa rent richting de bal. Vesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Koivikko de bal onder controle te krijgen. Mennander rent richting de bal. Mennander draait met de bal, schiet en ... Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 64%, Los Miserables 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kauhajoen Puulaakifutis - Los Miserables 0:0