Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables Kauhajoen Puulaakifutis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ruohonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Lukkarila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Terva-aho rent richting de bal. Koivikko onderschept slim de pass. Koivikko passt de bal met de wreef. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Kauhajoen Puulaakifutis 0:1

16e minuut.
Mennander probeert naar een medespeler te passen. Heikura rent richting de bal. Ring bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesa rent richting de bal. Vesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suutarinen met de inworp. Terva-aho is nu in balbezit. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Suutarinen speelt de bal door. Mennander is nu in balbezit. Mennander geeft een hoge lob. Koivikko is nu in balbezit. Koivikko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mennander verovert de bal door een tackle van achteren. Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mennander zijn tegenspeler op de grond. Terva-aho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terva-aho kan niet meer verder spelen. Varjomaa komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Väkiparta onderschept slim de pass. Väkiparta met een sublieme pass. Vesa heeft problemen om de bal te vangen. Vesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski speelt de bal door. Koivikko is nu in balbezit. Koivikko haalt uit met een fantastische trap. Lintula kopt de bal weg. Syvänperä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kairamo geeft een hoge lob. Varjomaa kopt de bal weg. Lukkarila heeft problemen om de bal te vangen. Vesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lukkarila de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Väkiparta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vesa heeft problemen om de bal te vangen. Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vesa rent richting de bal. Vesa draait met de bal, schiet en ... Lammila probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 52%, Kauhajoen Puulaakifutis 48%.
Los Miserables - Kauhajoen Puulaakifutis 0:1

58e minuut.
Syvänperä met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail met de inworp. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Kauhajoen Puulaakifutis 0:2

70e minuut.
Mennander bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjomaa onderschept slim de pass. Varjomaa passt de bal zonder na te denken. Vesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesa draait met de bal, schiet en ... Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 40%, Kauhajoen Puulaakifutis 60%.
Los Miserables - Kauhajoen Puulaakifutis 0:2