Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä Porin Olympic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Tarhala passt de bal met de wreef. Vuorisalmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huhtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtamäki draait met de bal, schiet en ... Hanttu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Porin Olympic 1:0

23e minuut.
Vuorisalmi met een sublieme pass. Riipi rent richting de bal. Riipi speelt de bal door. Klungelig pakt Hintikka de bal. Hintikka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tanttu rent richting de bal. Tanttu geeft een hoge lob. Tarhala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 52%, Porin Olympic 48%.
Kuopion Narukerä - Porin Olympic 1:0

61e minuut.
Riipi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorisalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Räsänen maakt een afschuwelijke overtreding. Räsänen krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romppanen met de inworp. Pohjanpalo rent richting de bal. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ... Daar is Hintikka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tanttu speelt de bal door. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruissalo is nu in balbezit. Hintikka verovert de bal door een tackle van achteren. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 48%, Porin Olympic 52%.
Kuopion Narukerä - Porin Olympic 1:0