Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Olympic Kuopion Narukerä
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pohjanpalo rent richting de bal. Pohjanpalo passt de bal in één keer door. Nevakanto is nu in balbezit. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Riipi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Räsänen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekkarinen geeft de bal voor. Tupanen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Kuopion Narukerä 0:1

14e minuut.
Multamies passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pohjanpalo de bal. Multamies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Multamies krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Nevakanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pohjanpalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilkas komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mastonen met een sublieme pass. Multamies rent richting de bal. Vilkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Multamies moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Multamies kan niet meer verder spelen. Nukarinen komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Riipi probeert naar een medespeler te passen. Vuorisalmi rent richting de bal. Riipi rent richting de bal. Tupanen onderschept slim de pass. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 59%, Kuopion Narukerä 41%.
Porin Olympic - Kuopion Narukerä 0:1

49e minuut.
Heikinheimo onderschept slim de pass. Heikinheimo passt de bal zonder na te denken. Tanttu geeft de bal voor. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Monni probeert de bal aan de voet te houden. Heikinheimo speelt de bal door. Ruissalo rent richting de bal. Hintikka verovert de bal door een tackle van achteren. Hintikka schiet op doel. Vuohila bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porin Olympic - Kuopion Narukerä 1:1

77e minuut.
Nukarinen speelt de bal door. Räsänen is nu in balbezit. Räsänen passt de bal met de wreef. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nukarinen speelt de bal door. Monni bereikt de bal nog maar net als eerste. Monni geeft de bal voor. Tuomenpuro is nu in balbezit. Tuomenpuro geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 39%, Kuopion Narukerä 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porin Olympic - Kuopion Narukerä 1:1