Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables Kiuruveden Pelinaiset
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Paloahde passt de bal met de wreef. Kiviniitty is nu in balbezit. Väkiparta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Väkiparta krijgt een gele kaart. Kiviniitty moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kiviniitty kan niet meer verder spelen. Juusela komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Porvari probeert de bal aan de voet te houden. Peräniitty is nu in balbezit. Porvari rent richting de bal. Peräniitty verovert de bal door een tackle van achteren. Peräniitty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ruohonen rent richting de bal. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka speelt de bal door. Paloahde bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloahde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Peräniitty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terva-aho is nu in balbezit. Lallukka verovert de bal door een tackle van achteren. Paloahde bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloahde haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kalpio rent richting de bal. Vesa rent richting de bal. Kalpio verovert de bal door een tackle van achteren. Peräniitty rent richting de bal. Peräniitty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Kiuruveden Pelinaiset 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 40%, Kiuruveden Pelinaiset 60%.
Los Miserables - Kiuruveden Pelinaiset 1:0

71e minuut.
Peräniitty probeert naar een medespeler te passen. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki probeert naar een medespeler te passen. Vesa is nu in balbezit. Vesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Kiuruveden Pelinaiset 2:0

84e minuut.
Lallukka geeft de bal voor. Kerman geeft de bal voor. Daar is Lintula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paloahde is nu in balbezit. Paloahde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Toukola kopt de bal weg. Paloahde probeert de bal met de borst te controleren. Paloahde schiet op doel. Lintula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syvänperä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Kiuruveden Pelinaiset 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 51%, Kiuruveden Pelinaiset 49%.
Los Miserables - Kiuruveden Pelinaiset 2:1