Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauhajoen Puulaakifutis Karkkilan Voima
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Vuorenrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenrinne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lukkarila de bal. Ahtonen rent richting de bal. Ahtonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vehkakoski onderschept slim de pass. Kavetvuo verovert de bal door een tackle van achteren. Kavetvuo passt de bal in één keer door. Kesti is nu in balbezit. Kesti schiet op doel. Lammila bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Matinmäki speelt de bal door. Kesti is nu in balbezit. Heikura probeert naar een medespeler te passen. Kesti is nu in balbezit. Kesti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vuorenrinne is nu in balbezit. Vuorenrinne geeft een hoge lob. Kesti heeft problemen om de bal te vangen. Kesti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mertaranta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivikko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ring geeft een lange en hoge pass. Vehkakoski is nu in balbezit. Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 57%, Karkkilan Voima 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kauhajoen Puulaakifutis - Karkkilan Voima 0:0

47e minuut.
Kesti probeert de bal met de borst te controleren. Mennander bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti is nu in balbezit. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap. Lammila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hannula geeft een hoge lob. Heikura kopt de bal weg. Vehkakoski heeft problemen om de bal te vangen. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ... Halmesaari bokst de bal weg.

77e minuut.
Vehkakoski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matinmäki. Vehkakoski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ring komt bij de bal en schiet. Raski kopt de bal weg. Koivikko rent richting de bal. Koivikko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 49%, Karkkilan Voima 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kauhajoen Puulaakifutis - Karkkilan Voima 0:0