Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Voima Aknepop
Normal Tactiek 1984
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Zamboni met een sublieme pass. Daar is Smeds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Riipi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:1

7e minuut.
Vuorenrinne rent richting de bal. Pojar is nu in balbezit. Vuorenrinne begaat een overtreding. Vuorenrinne krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Perämäki passt de bal met de wreef. Sarjonen probeert naar een medespeler te passen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Riipi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:2

18e minuut.
Iwaszko geeft de bal voor. Mochnacz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Smeds de bal onder controle te krijgen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Perämäki met de inworp. Galica speelt de bal door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:3

22e minuut.
Svatovít speelt de bal door. Perämäki probeert naar een medespeler te passen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Smeds probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulot zal de hoekschop nemen. Svatovít krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mulot kopt de bal weg. Klungelig pakt Galica de bal. Galica speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:4

28e minuut.
Svatovít passt de bal met de wreef. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal met de wreef. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mertaranta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mulot met een snelle inworp. Galica rent richting de bal. Galica geeft een lange en hoge pass. Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vuorenrinne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kavetvuo de bal. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Galica de bal. Galica draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sarjonen de bal. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Galica passt de bal in één keer door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mulot de bal. Mulot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 83%, Aknepop 17%.
Karkkilan Voima - Aknepop 0:4

51e minuut.
Mochnacz rent richting de bal. Matinmäki is nu in balbezit. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. Zamboni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:5

52e minuut.
Mulot met een snelle inworp. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica passt de bal in één keer door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mulot verovert de bal door een tackle van achteren. Mulot geeft de bal voor. Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zamboni onderschept slim de pass. Zamboni met een sublieme pass. Svatovít is nu in balbezit. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Isotalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni onderschept slim de pass. Zamboni probeert naar een medespeler te passen. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perämäki kopt de bal weg. Daar is Matinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matinmäki met een sublieme pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Perämäki is nu in balbezit. Perämäki speelt de bal door. Galica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pojar speelt de bal door. Perämäki rent richting de bal. Perämäki speelt de bal door. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mertaranta is nu in balbezit. Galica onderschept slim de pass. Galica met een sublieme pass. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zamboni passt de bal in één keer door. Galica rent richting de bal. Galica passt de bal in één keer door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:6

77e minuut.
Matinmäki probeert naar een medespeler te passen. Perämäki heeft problemen om de bal te vangen. Perämäki passt de bal in één keer door. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Paal! Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:7

80e minuut.
Perämäki met een sublieme pass. Matinmäki is nu in balbezit. Galica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galica is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Matinmäki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Matinmäki kan niet meer verder spelen. Hautaluoma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mochnacz met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een lange en hoge pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:8

86e minuut.
Zamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni passt de bal in één keer door. Mulot is nu in balbezit. Mulot draait met de bal, schiet en ... Riipi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Aknepop 0:9

87e minuut.
Mulot met een snelle inworp. Mochnacz speelt de bal door. Perämäki met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zamboni speelt de bal door. Smeds probeert de bal aan de voet te houden. Isotalus rent richting de bal. Zamboni onderschept slim de pass. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 75%, Aknepop 25%.
Karkkilan Voima - Aknepop 0:9