Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aknepop Karkkilan Voima
1984 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Galica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Svatovít de bal. Kavetvuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moilanen is nu in balbezit. Perämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Perämäki probeert naar een medespeler te passen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Perämäki rent richting de bal. Perämäki passt de bal met de wreef. Zamboni heeft problemen om de bal te vangen. Galica rent richting de bal. Galica schiet op doel. Riipi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Galica controleert de bal met de borst. Isotalus is nu in balbezit. Galica onderschept slim de pass. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een hoge lob. Smeds controleert de bal met de borst. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Matinmäki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulot met een snelle inworp. Galica rent richting de bal. Galica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vienovirta met een harde bal richting middenveld. Mulot kopt de bal weg. Mertaranta heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Isotalus rent richting de bal. Perämäki onderschept slim de pass. Perämäki geeft een hoge lob. Zamboni rent richting de bal. Zamboni geeft de bal voor. Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vienovirta probeert de bal aan de voet te houden. Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot probeert naar een medespeler te passen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel. Riipi bokst de bal weg.

31e minuut.
Svatovít is nu in balbezit. Svatovít passt de bal met de wreef. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smeds de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Riipi niet meer kan verder spelen. Halmesaari komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Svatovít rent richting de bal. Zamboni rent richting de bal. Svatovít is nu in balbezit. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica passt de bal in één keer door. Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot geeft een hoge lob. Svatovít maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Galica rent richting de bal. Galica geeft een hoge lob. Daar is Vuorenrinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 1:0

37e minuut.
Perämäki passt de bal zonder na te denken. Isotalus is nu in balbezit. Svatovít onderschept slim de pass. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 2:0

42e minuut.
Mulot kopt de bal weg. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica passt de bal zonder na te denken. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel. Halmesaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 3:0

43e minuut.
Kesti speelt de bal door. Ahtonen heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Halmesaari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 12%, Karkkilan Voima 88%.
Aknepop - Karkkilan Voima 4:0

48e minuut.
Perämäki met een sublieme pass. Mochnacz heeft problemen om de bal te vangen. Mochnacz geeft de bal voor. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kavetvuo met de inworp. Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isotalus begaat een overtreding. Isotalus krijgt een gele kaart. Perämäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Mulot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Svatovít, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Halmesaari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 5:0

59e minuut.
Galica is nu in balbezit. Galica geeft een hoge lob. Daar is Kavetvuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 6:0

60e minuut.
Svatovít passt de bal in één keer door. Galica speelt de bal door. Klungelig pakt Zamboni de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 7:0

62e minuut.
Mertaranta geeft een hoge lob. Mulot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko onderschept slim de pass. Iwaszko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Galica passt de bal met de wreef. Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 8:0

69e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Zamboni probeert naar een medespeler te passen. Svatovít rent richting de bal. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Karkkilan Voima 9:0

70e minuut.
Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen passt de bal zonder na te denken. Matinmäki rent richting de bal. Zamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Smeds geeft een hoge lob. Inworp. Mulot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaszko met een snelle inworp. Perämäki geeft de bal voor. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 29%, Karkkilan Voima 71%.
Aknepop - Karkkilan Voima 9:0