Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä Los Miserables
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Ruohonen de bal. Huhtamäki rent richting de bal. Huhtamäki passt de bal in één keer door. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Terva-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Peräniitty rent richting de bal. Peräniitty passt de bal met de wreef. Vesa is nu in balbezit. Vesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Multamies verovert de bal door een tackle van achteren. Multamies probeert naar een medespeler te passen. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 49%, Los Miserables 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuopion Narukerä - Los Miserables 0:0

53e minuut.
Suutarinen kopt de bal weg. Peräniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräniitty speelt de bal door. Vesa rent richting de bal. Vesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Los Miserables 0:1

69e minuut.
Kairamo geeft een lange en hoge pass. Väkiparta kopt de bal weg. Vesa is nu in balbezit. Vesa schiet op doel. Multamies probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kairamo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terva-aho kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Multamies passt de bal zonder na te denken. Suutarinen is nu in balbezit. Huhtamäki begaat een overtreding. Huhtamäki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Terva-aho heeft problemen om de bal te vangen. Huhtamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtamäki passt de bal zonder na te denken. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Monni bereikt de bal nog maar net als eerste. Monni geeft een lange en hoge pass. Lintula bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen draait met de bal, schiet en ... Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 53%, Los Miserables 47%.
Kuopion Narukerä - Los Miserables 0:1