Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aknepop Los Miserables
1984 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 15.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Myllykallio met een snelle inworp. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal zonder na te denken. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ruohonen onderschept slim de pass. Mochnacz geeft de bal voor. Suutarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Peräniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zamboni is nu in balbezit. Myllykallio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamboni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mulot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Svatovít de bal. Suutarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 1:0

21e minuut.
Suutarinen passt de bal zonder na te denken. Varjomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjomaa passt de bal in één keer door. Peräniitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräniitty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aknepop - Los Miserables 1:1

28e minuut.
Perämäki geeft een lange en hoge pass. Mulot kopt de bal weg. Klungelig pakt Myllykallio de bal. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Svatovít is nu in balbezit. Lintula onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Terva-aho is nu in balbezit. Montiel onderschept slim de pass. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 2:1

32e minuut.
Mochnacz geeft een hoge lob. Zamboni kopt de bal weg. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 3:1

33e minuut.
Şahinbay speelt de bal door. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montiel de bal. Montiel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz passt de bal met de wreef. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 4:1

37e minuut.
Väkiparta kopt de bal weg. Montiel rent richting de bal. Montiel speelt de bal door. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 5:1

38e minuut.
Myllykallio rent richting de bal. Myllykallio geeft een hoge lob. Mochnacz kopt de bal weg. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 6:1

40e minuut.
Toukola bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Syvänperä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 7:1

44e minuut.
Suutarinen rent richting de bal. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít probeert naar een medespeler te passen. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 26%, Los Miserables 74%.
Aknepop - Los Miserables 8:1

48e minuut.
Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni met een sublieme pass. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. Lintula probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 9:1

56e minuut.
Toukola probeert naar een medespeler te passen. Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot passt de bal met de wreef. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 10:1

58e minuut.
Mulot met de inworp. Montiel is nu in balbezit. Montiel passt de bal zonder na te denken. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Syvänperä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lintula is nu in balbezit. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 11:1

59e minuut.
Vesa met een sublieme pass. Peräniitty heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mulot speelt de bal door. Klungelig pakt Peräniitty de bal. Pojar geeft een hoge lob. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ruohonen met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar passt de bal in één keer door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 12:1

67e minuut.
Mochnacz kopt de bal weg. Daar is Suutarinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Suutarinen rent richting de bal. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni passt de bal zonder na te denken. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 13:1

74e minuut.
Svatovít geeft een hoge lob. Perämäki rent richting de bal. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 14:1

78e minuut.
Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Toukola heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel. Syvänperä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 15:1

81e minuut.
Mochnacz met een sublieme pass. Svatovít is nu in balbezit. Lintula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svatovít wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Svatovít kan niet meer verder spelen. Wagner komt het veld opgelopen. Perämäki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 16:1

81e minuut.
Zamboni rent richting de bal. Wagner rent richting de bal. Wagner passt de bal zonder na te denken. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wagner schiet op doel. Montiel met een sublieme pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel. Syvänperä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lintula onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perämäki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Los Miserables 17:1

87e minuut.
Socol speelt de bal door. Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een lange en hoge pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni geeft een lange en hoge pass. Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 17%, Los Miserables 83%.
Aknepop - Los Miserables 17:1