Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables Aknepop
Normal Tactiek 1984
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 37.3
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Mochnacz kopt de bal weg. Lintula heeft problemen om de bal te vangen. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít schiet op doel. Syvänperä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:1

8e minuut.
Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki probeert naar een medespeler te passen. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Galica probeert de bal aan de voet te houden. Syvänperä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:2

16e minuut.
Galica speelt de bal door. Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Suutarinen is nu in balbezit. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Iwaszko geeft een hoge lob. Ruohonen heeft problemen om de bal te vangen. Myllykallio is nu in balbezit. Mulot verovert de bal door een tackle van achteren. Mulot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ruohonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Galica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Perämäki passt de bal in één keer door. Galica probeert naar een medespeler te passen. Toukola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Perämäki speelt de bal door. Galica rent richting de bal. Galica probeert naar een medespeler te passen. Wagner rent richting de bal. Wagner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Syvänperä probeert wanhopig de bal te grijpen. Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Svatovít schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 87%, Aknepop 13%.
Los Miserables - Aknepop 0:2

49e minuut.
Mulot verovert de bal door een tackle van achteren. Mulot geeft een lange en hoge pass. Daar is Toukola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica rent richting de bal. Galica schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:3

53e minuut.
Inworp. Perämäki met de inworp. Galica met een sublieme pass. Wagner is nu in balbezit. Wagner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Perämäki passt de bal zonder na te denken. Mulot geeft een lange en hoge pass. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner geeft een hoge lob. Svatovít springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mochnacz met een sublieme pass. Mulot is nu in balbezit. Mulot probeert naar een medespeler te passen. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Galica is nu in balbezit. Galica passt de bal met de wreef. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner draait met de bal, schiet en ... Syvänperä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:4

69e minuut.
Toukola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galica met een snelle inworp. Mulot geeft de bal voor. Svatovít springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:5

71e minuut.
Galica is nu in balbezit. Galica passt de bal zonder na te denken. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel. Syvänperä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:6

74e minuut.
Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki passt de bal zonder na te denken. Daar is Toukola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagner rent richting de bal. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mulot kopt de bal weg. Toukola is nu in balbezit. Wagner onderschept slim de pass. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mochnacz verovert de bal door een tackle van achteren. Mochnacz speelt de bal door. Wagner heeft problemen om de bal te vangen. Galica is nu in balbezit. Galica draait met de bal, schiet en ... Syvänperä bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - Aknepop 0:7

89e minuut.
Suutarinen passt de bal in één keer door. Galica is nu in balbezit. Galica passt de bal zonder na te denken. Svatovít rent richting de bal. Svatovít passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 81%, Aknepop 19%.
Los Miserables - Aknepop 0:7