Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiuruveden Pelinaiset London rats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kiviniitty is nu in balbezit. Kiviniitty geeft de bal voor. Porvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvari haalt uit met een fantastische trap. Paloahde probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hietanen probeert naar een medespeler te passen. Haataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Porvari rent richting de bal. Haataja onderschept slim de pass. Haataja haalt uit met een fantastische trap. Sparv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Alakorpi geeft een hoge lob. Kerman is nu in balbezit. Kerman passt de bal zonder na te denken. Paloahde rent richting de bal. Paloahde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Räihälä rent richting de bal. Porvari is nu in balbezit. Räihälä onderschept slim de pass. Haataja is nu in balbezit. Haataja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 42%, London rats 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiuruveden Pelinaiset - London rats 0:0

47e minuut.
Ahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahl geeft een hoge lob. Hämeenaho rent richting de bal. Haataja onderschept slim de pass. Haataja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kiviniitty met een sublieme pass. Paloahde rent richting de bal. Ahl verovert de bal door een tackle van achteren. Tanninen onderschept slim de pass. Tanninen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alakorpi geeft de bal voor. Kerman is nu in balbezit. Met opzet legt Palolammi zijn tegenspeler op de grond. Palolammi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kiviniitty rent richting de bal. Uski is nu in balbezit. Uski geeft de bal voor. Porvari is nu in balbezit. Porvari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 46%, London rats 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiuruveden Pelinaiset - London rats 0:0