Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Olympic Kauhajoen Puulaakifutis
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Vuorisalmi geeft een hoge lob. Daar is Hintikka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heikura rent richting de bal. Hintikka onderschept slim de pass. Hintikka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennander onderschept slim de pass. Mennander geeft een lange en hoge pass. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Kauhajoen Puulaakifutis 1:0

31e minuut.
Vuorisalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Tapani rent richting de bal. Tapani passt de bal zonder na te denken. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hannula geeft de bal voor. Pohjanpalo is nu in balbezit. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 45%, Kauhajoen Puulaakifutis 55%.
Porin Olympic - Kauhajoen Puulaakifutis 1:0

52e minuut.
Takanen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raski met de inworp. Vehkakoski is nu in balbezit. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mennander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riipi. Mennander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hannula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Takanen heeft problemen om de bal te vangen. Vehkakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mennander met een sublieme pass. Hannula rent richting de bal. Romppanen verovert de bal door een tackle van achteren. Romppanen geeft een lange en hoge pass. Hintikka is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vuorisalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski rent richting de bal. Riipi rent richting de bal. Vehkakoski onderschept slim de pass. Vehkakoski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porin Olympic - Kauhajoen Puulaakifutis 1:1

82e minuut.
Pohjanpalo onderschept slim de pass. Pohjanpalo passt de bal in één keer door. Koivikko is nu in balbezit. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski schiet op doel. Hanttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tanttu probeert naar een medespeler te passen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarkkinen. Sarkkinen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 39%, Kauhajoen Puulaakifutis 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porin Olympic - Kauhajoen Puulaakifutis 1:1