Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Voima Porin Olympic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu passt de bal met de wreef. Kavetvuo rent richting de bal. Hintikka onderschept slim de pass. Hintikka schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Kavetvuo geeft een hoge lob. Ahtonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Tapani de bal. Kesti rent richting de bal. Kesti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moilanen met de inworp. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanttu krijgt een gele kaart. Ahtonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahtonen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hanttu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahtonen rent richting de bal. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap. Hanttu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

28e minuut.
Isotalus rent richting de bal. Pohjanpalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjanpalo passt de bal in één keer door. Hintikka heeft problemen om de bal te vangen. Hintikka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Riipi rent richting de bal. Vuorenrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorenrinne passt de bal met de wreef. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tapani rent richting de bal. Tapani met een sublieme pass. Takanen heeft problemen om de bal te vangen. Kesti is nu in balbezit. Kesti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 47%, Porin Olympic 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Voima - Porin Olympic 0:0

62e minuut.
Ahtonen speelt de bal door. Riipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riipi passt de bal in één keer door. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka draait met de bal, schiet en ... Riipi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - Porin Olympic 0:1

65e minuut.
Vuorisalmi speelt de bal door. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka met een sublieme pass. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kavetvuo geeft de bal voor. Moilanen kopt de bal weg. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti draait met de bal, schiet en ... Hanttu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karkkilan Voima - Porin Olympic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 58%, Porin Olympic 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Voima - Porin Olympic 1:1