Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Olympic Karkkilan Voima
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vuorisalmi controleert de bal met de borst. Kesti is nu in balbezit. Vuorisalmi maakt een afschuwelijke overtreding. Kesti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ahtonen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Karkkilan Voima 0:1

7e minuut.
Ahtonen rent richting de bal. Vuorisalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorisalmi geeft een hoge lob. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Teerimäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hintikka de bal. Met opzet legt Isotalus zijn tegenspeler op de grond. Isotalus krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vuorenrinne neemt de hoekschop. Kesti is nu in balbezit. Kesti draait met de bal, schiet en ... Tanttu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Isotalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinmäki rent richting de bal. Matinmäki geeft de bal voor. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Olympic - Karkkilan Voima 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 45%, Karkkilan Voima 55%.
Porin Olympic - Karkkilan Voima 0:2

50e minuut.
Sarkkinen passt de bal zonder na te denken. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen probeert naar een medespeler te passen. Kesti is nu in balbezit. Kesti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Riipi speelt de bal door. Tanttu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vienovirta de bal. Hintikka rent richting de bal. Hintikka haalt uit met een fantastische trap. Riipi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sarkkinen met de inworp. Heikinheimo rent richting de bal. Isotalus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Isotalus naar de kleedkamers voor een vroege douche. Heikinheimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Heikinheimo wilt de vrije trap nemen. Daar is Mertaranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romppanen rent richting de bal. Romppanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ahtonen passt de bal zonder na te denken. Sarkkinen probeert naar een medespeler te passen. Kavetvuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka onderschept slim de pass. Hintikka haalt uit met een fantastische trap. Riipi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Olympic 20%, Karkkilan Voima 80%.
Porin Olympic - Karkkilan Voima 0:2