Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables London rats
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Syrjävaara met een sublieme pass. Haataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haataja verovert de bal door een tackle van achteren. Haataja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Suutarinen rent richting de bal. Suutarinen geeft een hoge lob. Huumo kopt de bal weg. Taiminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiminen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - London rats 0:1

45e minuut.
Klungelig pakt Huumo de bal. Ruohonen verovert de bal door een tackle van achteren. Ruohonen met een sublieme pass. Vesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesa haalt uit met een fantastische trap. Kiviranta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 62%, London rats 38%.
Los Miserables - London rats 0:1

59e minuut.
Uski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uski met een sublieme pass. Ahl speelt de bal door. Harjunpää is nu in balbezit. Harjunpää geeft de bal voor. Syvänperä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Syrjävaara is nu in balbezit. Syrjävaara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - London rats 0:2

64e minuut.
Lintula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lintula geeft een hoge lob. Hietanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Haataja de bal. Haataja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ruohonen is nu in balbezit. Ruohonen probeert naar een medespeler te passen. Ylioja heeft problemen om de bal te vangen. Vesa rent richting de bal. Vesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ruohonen geeft een lange en hoge pass. Hietanen is nu in balbezit. Ahl rent richting de bal. Vesa rent richting de bal. Vesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables - London rats 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables 56%, London rats 44%.
Los Miserables - London rats 1:2