Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiuruveden Pelinaiset Aknepop
Normal Tactiek 1984
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.3 gemiddelde waardering 39.8
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Paloahde met een sublieme pass. Huisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Huisko geeft een lange en hoge pass. Daar is Svatovít, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hämeenaho rent richting de bal. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica passt de bal in één keer door. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:1

9e minuut.
Mulot is nu in balbezit. Mulot geeft de bal voor. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalpio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Perämäki kopt de bal weg. Klungelig pakt Porvari de bal. Porvari met een sublieme pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Perämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galica speelt de bal door. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Perämäki speelt de bal door. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica met een sublieme pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni schiet op doel. Sparv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sparv trapt de bal weg van het doel. Mulot kopt de bal weg. Galica met een sublieme pass. Daar is Zamboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:2

20e minuut.
Mochnacz is nu in balbezit. Mochnacz geeft een lange en hoge pass. Kalpio probeert de bal met de borst te controleren. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Galica kopt de bal weg. Sihvo heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Sparv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Svatovít de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sparv met een harde bal richting middenveld. Mulot is nu in balbezit. Mulot speelt de bal door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:3

32e minuut.
Hämeenaho rent richting de bal. Galica onderschept slim de pass. Galica probeert naar een medespeler te passen. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Sihvo de bal. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni schiet op doel. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:4

41e minuut.
Galica probeert naar een medespeler te passen. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni geeft de bal voor. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Perämäki met een snelle inworp. Galica rent richting de bal. Galica met een sublieme pass. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Sparv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 89%, Aknepop 11%.
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:4

48e minuut.
Svatovít kopt de bal weg. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica passt de bal met de wreef. Zamboni controleert de bal met de borst. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Paloahde schiet op doel. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Mochnacz rent richting de bal. Mochnacz geeft een hoge lob. Zamboni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sparv met een harde bal richting middenveld. Perämäki kopt de bal weg. Zamboni probeert de bal aan de voet te houden. Zamboni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Galica geeft een lange en hoge pass. Daar is Mulot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Sparv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:5

63e minuut.
Svatovít is nu in balbezit. Porvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít onderschept slim de pass. Perämäki is nu in balbezit. Svatovít geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mochnacz met een sublieme pass. Galica is nu in balbezit. Galica probeert naar een medespeler te passen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perämäki met de inworp. Galica probeert naar een medespeler te passen. Svatovít rent richting de bal. Svatovít schiet op doel. Sparv bokst de bal weg. Zamboni rent richting de bal. Zamboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:6

71e minuut.
Mulot probeert de bal aan de voet te houden. Mulot geeft de bal voor. Kekki heeft problemen om de bal te vangen. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Sparv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mulot zal de hoekschop nemen. Perämäki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:7

77e minuut.
Zamboni is nu in balbezit. Zamboni passt de bal zonder na te denken. Svatovít rent richting de bal. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Sparv probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Galica passt de bal met de wreef. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochnacz geeft een lange en hoge pass. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki geeft de bal voor. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:8

88e minuut.
Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica rent richting de bal. Galica met een sublieme pass. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:9

89e minuut.
Kerman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Juusela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 77%, Aknepop 23%.
Kiuruveden Pelinaiset - Aknepop 0:9