Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauhajoen Puulaakifutis Kuopion Narukerä
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Klungelig pakt Nevakanto de bal. Koivikko is nu in balbezit. Ylätalo onderschept slim de pass. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ylätalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Multamies komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Monni rent richting de bal. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski geeft de bal voor. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 0:1

24e minuut.
Vehkakoski met een sublieme pass. Raski is nu in balbezit. Raski passt de bal zonder na te denken. Koivikko is nu in balbezit. Koivikko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 1:1

34e minuut.
Tuomenpuro passt de bal met de wreef. Multamies is nu in balbezit. Multamies probeert naar een medespeler te passen. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 1:2

39e minuut.
Raski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raski geeft een lange en hoge pass. Pekkarinen kopt de bal weg. Tupanen heeft problemen om de bal te vangen. Tupanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 56%, Kuopion Narukerä 44%.
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 1:2

49e minuut.
Tarhala probeert naar een medespeler te passen. Mennander rent richting de bal. Mennander passt de bal in één keer door. Vehkakoski is nu in balbezit. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Monni de bal onder controle te krijgen. Koivikko rent richting de bal. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski schiet op doel. Vuohila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 2:2

56e minuut.
Tuomenpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomenpuro speelt de bal door. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen draait met de bal, schiet en ... Salmenranta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 2:3

66e minuut.
Räsänen onderschept slim de pass. Räsänen probeert naar een medespeler te passen. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastonen draait met de bal, schiet en ... Lammila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lammila met een sublieme pass. Monni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raski. Raski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mennander schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Vuohila trapt de bal weg. Pekkarinen rent richting de bal. Pekkarinen geeft de bal voor. Lammila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 2:4

76e minuut.
Raski is nu in balbezit. Raski speelt de bal door. Koivikko is nu in balbezit. Vehkakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Tuomenpuro kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Lammila met een harde bal richting middenveld. Tuomenpuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomenpuro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauhajoen Puulaakifutis 46%, Kuopion Narukerä 54%.
Kauhajoen Puulaakifutis - Kuopion Narukerä 2:4