Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä Kauhajoen Puulaakifutis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ruissalo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski onderschept slim de pass. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kauhajoen Puulaakifutis 0:1

23e minuut.
Ylätalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski speelt de bal door. Koivikko rent richting de bal. Koivikko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kauhajoen Puulaakifutis 0:2

26e minuut.
Räsänen speelt de bal door. Hannuniemi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekkarinen. Pekkarinen krijgt een gele kaart. Hannuniemi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hannuniemi kan niet meer verder spelen. Ring komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivikko passt de bal met de wreef. Ylätalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ring speelt de bal door. Daar is Vehkakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkakoski passt de bal met de wreef. Koivikko is nu in balbezit. Koivikko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 50%, Kauhajoen Puulaakifutis 50%.
Kuopion Narukerä - Kauhajoen Puulaakifutis 0:2

62e minuut.
Koivikko rent richting de bal. Ylätalo rent richting de bal. Vehkakoski begaat een overtreding. Ylätalo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ylätalo kan niet meer verder spelen. Multamies komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tupanen kopt de bal weg. Huhtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mennander. Mennander krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mennander heeft problemen om de bal te vangen. Huhtamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtamäki probeert naar een medespeler te passen. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Räsänen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekkarinen geeft een hoge lob. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kauhajoen Puulaakifutis 1:2

79e minuut.
Koivikko speelt de bal door. Klungelig pakt Vehkakoski de bal. Mennander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ruissalo rent richting de bal. Vehkakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkakoski met een sublieme pass. Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koivikko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vuohila trapt de bal weg van het doel. Huhtamäki probeert naar een medespeler te passen. Lukkarila heeft problemen om de bal te vangen. Tupanen rent richting de bal. Tupanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Monni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nukarinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 31%, Kauhajoen Puulaakifutis 69%.
Kuopion Narukerä - Kauhajoen Puulaakifutis 1:2