Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Voima London rats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ahtonen passt de bal zonder na te denken. Haataja is nu in balbezit. Haataja passt de bal zonder na te denken. Räihälä is nu in balbezit. Räihälä draait met de bal, schiet en ... Riipi bokst de bal weg.

6e minuut.
Moilanen geeft de bal voor. Ahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matinmäki is nu in balbezit. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Kesti de bal. Huumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen is nu in balbezit. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vuorenrinne rent richting de bal. Vuorenrinne geeft een hoge lob. Moilanen kopt de bal weg. Kesti rent richting de bal. Kesti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Räihälä onderschept slim de pass. Haataja rent richting de bal. Räihälä rent richting de bal. Räihälä haalt uit met een fantastische trap. Smeds probeert de bal aan de voet te houden. Riipi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 51%, London rats 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Voima - London rats 0:0

46e minuut.
Moilanen met een snelle inworp. Isotalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Isotalus passt de bal in één keer door. Kesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kavetvuo geeft een hoge lob. Inworp. Harjunpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haataja heeft problemen om de bal te vangen. Haataja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Haataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Haataja draait met de bal, schiet en ... Matinmäki probeert de bal aan de voet te houden. Räihälä rent richting de bal. Räihälä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Ahl de bal. Ahl geeft de bal voor. Haataja is nu in balbezit. Haataja draait met de bal, schiet en ... Riipi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Voima - London rats 0:1

73e minuut.
Ahl met een sublieme pass. Smeds geeft een hoge lob. Kesti rent richting de bal. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karkkilan Voima - London rats 1:1

77e minuut.
Hietanen controleert de bal met de borst. Kesti verovert de bal door een tackle van achteren. Ahtonen rent richting de bal. Kesti rent richting de bal. Kesti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vienovirta geeft de bal voor. Palolammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Moilanen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moilanen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Voima 56%, London rats 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Voima - London rats 1:1