Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Narukerä Kiuruveden Pelinaiset
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Multamies is nu in balbezit. Multamies passt de bal met de wreef. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel. Sparv probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 1:0

17e minuut.
Porvari is nu in balbezit. Pekkarinen rent richting de bal. Porvari maakt een afschuwelijke overtreding. Porvari krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Multamies onderschept slim de pass. Multamies passt de bal met de wreef. Mastonen heeft problemen om de bal te vangen. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 2:0

24e minuut.
Virtamo passt de bal zonder na te denken. Tuomenpuro rent richting de bal. Tuomenpuro speelt de bal door. Tupanen rent richting de bal. Tupanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 3:0

39e minuut.
Mastonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hämeenaho rent richting de bal. Hämeenaho passt de bal met de wreef. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 39%, Kiuruveden Pelinaiset 61%.
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 4:0

63e minuut.
Virtamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Multamies bereikt de bal nog maar net als eerste. Multamies passt de bal zonder na te denken. Tupanen rent richting de bal. Tupanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tuomenpuro geeft een lange en hoge pass. Sihvo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hämeenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastonen onderschept slim de pass. Hämeenaho begaat een overtreding. Hämeenaho krijgt een gele kaart. Mastonen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mastonen kan niet meer verder spelen. Huhtamäki komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekkarinen met de inworp. Huhtamäki rent richting de bal. Huhtamäki schiet op doel. Sparv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 5:0

86e minuut.
Tarhala speelt de bal door. Huhtamäki is nu in balbezit. Kalpio rent richting de bal. Huhtamäki onderschept slim de pass. Huhtamäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kekki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Narukerä 34%, Kiuruveden Pelinaiset 66%.
Kuopion Narukerä - Kiuruveden Pelinaiset 6:0