Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiuruveden Pelinaiset Kuopion Narukerä
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pekkarinen geeft een lange en hoge pass. Tarhala kopt de bal weg. Daar is Juusela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupanen is nu in balbezit. Tupanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tarhala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhala geeft de bal voor. Tupanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. Kekki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Monni onderschept slim de pass. Sihvo geeft een hoge lob. Ruissalo heeft problemen om de bal te vangen. Paloahde is nu in balbezit. Paloahde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 66%, Kuopion Narukerä 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiuruveden Pelinaiset - Kuopion Narukerä 0:0

60e minuut.
Nevakanto geeft de bal voor. Kiviniitty kopt de bal weg. Paloahde is nu in balbezit. Paloahde haalt uit met een fantastische trap. Vuohila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiuruveden Pelinaiset - Kuopion Narukerä 1:0

73e minuut.
Lallukka speelt de bal door. Multamies bereikt de bal nog maar net als eerste. Multamies probeert naar een medespeler te passen. Tupanen rent richting de bal. Tupanen haalt uit met een fantastische trap. Sparv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Tuomenpuro is nu in balbezit. Tuomenpuro passt de bal met de wreef. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupanen rent richting de bal. Tupanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kiuruveden Pelinaiset - Kuopion Narukerä 1:1

86e minuut.
Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka geeft de bal voor. Ruissalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtamo haalt uit met een fantastische trap. Vuohila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiuruveden Pelinaiset 67%, Kuopion Narukerä 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kiuruveden Pelinaiset - Kuopion Narukerä 1:1