Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aknepop Kauhajoen Puulaakifutis
1984 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Lukkarila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mulot met de inworp. Zamboni rent richting de bal. Zamboni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 1:0

6e minuut.
Svatovít is nu in balbezit. Svatovít geeft een lange en hoge pass. Mulot is nu in balbezit. Mulot schiet op doel. Lammila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 2:0

8e minuut.
Koivikko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mochnacz de bal. Koivikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkakoski rent richting de bal. Vehkakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galica geeft een hoge lob. Svatovít kopt de bal weg. Klungelig pakt Mennander de bal. Mochnacz rent richting de bal. Mochnacz probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svatovít is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 3:0

18e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Svatovít kopt de bal weg. Zamboni rent richting de bal. Svatovít bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 4:0

19e minuut.
Zamboni kopt de bal weg. Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Salmenranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mulot rent richting de bal. Mulot passt de bal in één keer door. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap. Lammila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Heikura rent richting de bal. Heikura geeft een lange en hoge pass. Mulot kopt de bal weg. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 5:0

26e minuut.
Galica is nu in balbezit. Galica speelt de bal door. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Lammila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 6:0

29e minuut.
Zamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni passt de bal met de wreef. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít haalt uit met een fantastische trap. Lammila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 7:0

31e minuut.
Svatovít heeft problemen om de bal te vangen. Hannuniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Svatovít draait met de bal, schiet en ... Salmenranta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pojar geeft een hoge lob. Lammila speelt de bal door. Iwaszko rent richting de bal. Iwaszko met een sublieme pass. Galica geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamboni is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lukkarila verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mulot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zamboni kopt de bal weg. Lukkarila is nu in balbezit. Svatovít verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni rent richting de bal. Zamboni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 25%, Kauhajoen Puulaakifutis 75%.
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 7:0

49e minuut.
Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot passt de bal in één keer door. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni draait met de bal, schiet en ... Lammila werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mulot is nu in balbezit. Mulot passt de bal met de wreef. Lukkarila bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamboni onderschept slim de pass. Zamboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 8:0

53e minuut.
Mulot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galica de bal. Mennander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galica kan niet meer verder spelen. Montiel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Zamboni rent richting de bal. Lukkarila begaat een overtreding. Zamboni moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zamboni kan niet meer verder spelen. Wagner komt het veld opgelopen. Mulot komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Perämäki met een sublieme pass. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner met een sublieme pass. Svatovít is nu in balbezit. Svatovít schiet op doel. Lammila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz passt de bal in één keer door. Montiel speelt de bal door. Wagner is nu in balbezit. Wagner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aknepop 20%, Kauhajoen Puulaakifutis 80%.
Aknepop - Kauhajoen Puulaakifutis 8:0