Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhula United team timon
Normal Tactiek jep
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Tavastila bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Lucio met de inworp. Ojalatva is nu in balbezit. Ojalatva schiet op doel. Partaluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kuszniak probeert naar een medespeler te passen. Cambay controleert de bal met de borst. Cambay probeert naar een medespeler te passen. Rienstra rent richting de bal. Rienstra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Kesä de bal onder controle te krijgen. Jokimies is nu in balbezit. Jokimies geeft de bal voor. Kuszniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Vähätalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - team timon 0:1

29e minuut.
Cambay rent richting de bal. Cambay geeft de bal voor. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Säävuori de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 64%, team timon 36%.
Karhula United - team timon 0:1

49e minuut.
Petäjänsalo geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nurmikumpu stond buitenspel. Dąblewski neemt vlug de vrije trap. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chomik passt de bal met de wreef. Nissinen rent richting de bal. Chomik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chomik krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hissa rent richting de bal. Cambay onderschept slim de pass. Cambay probeert naar een medespeler te passen. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Vähätalo trapt de bal weg van het doel. Chomik kopt de bal weg. Rienstra rent richting de bal. Rienstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - team timon 0:2

59e minuut.
Ojalatva is nu in balbezit. Ojalatva passt de bal met de wreef. Vuorenmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vähätalo trapt de bal weg. Dąblewski kopt de bal weg. Daar is Rienstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rienstra haalt uit met een fantastische trap. Vuorenmäki probeert de bal aan de voet te houden. Vähätalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmäki rent richting de bal. Rienstra verovert de bal door een tackle van achteren. Rienstra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 72%, team timon 28%.
Karhula United - team timon 0:2