Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon Karhula United
jep Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
26.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rienstra passt de bal met de wreef. Ivancioiu is nu in balbezit. Ojalatva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojalatva krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hissa is nu in balbezit. Cambay onderschept slim de pass. Cambay probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - Karhula United 1:0

27e minuut.
Rienstra probeert naar een medespeler te passen. Cambay is nu in balbezit. Cambay met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Kuszniak is nu in balbezit. Ivancioiu is nu in balbezit. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hissa met de inworp. Tavastila is nu in balbezit. Tavastila geeft een hoge lob. Nurmikumpu is nu in balbezit. Nurmikumpu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 35%, Karhula United 65%.
team timon - Karhula United 1:0

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nurmikumpu stond buitenspel. Dąblewski neemt vlug de vrije trap. Petäjänsalo heeft problemen om de bal te vangen. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jokimies met de inworp. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio geeft de bal voor. Tavastila rent richting de bal. Tavastila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cambay is nu in balbezit. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak is nu in balbezit. Cambay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel. Vähätalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - Karhula United 2:0

83e minuut.
Cambay heeft problemen om de bal te vangen. Cambay speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Vähätalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - Karhula United 3:0

84e minuut.
Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak is nu in balbezit. Ojalatva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojalatva krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 28%, Karhula United 72%.
team timon - Karhula United 3:0