Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hangon Vilpas FC Honey
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kaunismäki geeft de bal voor. Kaarakainen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rinta-aho. Rinta-aho krijgt een gele kaart. Kaarakainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vaarakari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ehnroth kopt de bal weg. Ollikainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Torkkeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaarakari rent richting de bal. Vaarakari passt de bal in één keer door. Kaarakainen is nu in balbezit. Kaarakainen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Waltari onderschept slim de pass. Waltari passt de bal met de wreef. Tanhuanpää rent richting de bal. Vaarakari is nu in balbezit. Vaarakari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hangon Vilpas - FC Honey 1:0

20e minuut.
Viialainen geeft een lange en hoge pass. Pohjala kopt de bal weg. Kaarakainen is nu in balbezit. Kaarakainen draait met de bal, schiet en ... Ollikainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Waltari bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltari geeft de bal voor. Ehnroth heeft problemen om de bal te vangen. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hangon Vilpas - FC Honey 2:0

43e minuut.
Kaunismäki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peltokangas met een snelle inworp. Viertonen rent richting de bal. Viertonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hangon Vilpas 38%, FC Honey 62%.
Hangon Vilpas - FC Honey 2:0

46e minuut.
Kaunismäki met een snelle inworp. Waltari is nu in balbezit. Waltari passt de bal met de wreef. Kaarakainen is nu in balbezit. Kaarakainen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Vaarakari met een sublieme pass. Ehnroth rent richting de bal. Kaarakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Kaarakainen draait met de bal, schiet en ... Ollikainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hangon Vilpas - FC Honey 3:0

67e minuut.
Rummukainen rent richting de bal. Rummukainen passt de bal met de wreef. Kaarakainen rent richting de bal. Kaarakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hangon Vilpas - FC Honey 4:0

81e minuut.
Teivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen rent richting de bal. Ehnroth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaarakainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaarakari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hangon Vilpas - FC Honey 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hangon Vilpas 29%, FC Honey 71%.
Hangon Vilpas - FC Honey 5:0