Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Honey Hangon Vilpas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Rummukainen kopt de bal weg. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuominen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen onderschept slim de pass. Kaarakainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sarantaus is nu in balbezit. Rummukainen onderschept slim de pass. Rummukainen met een sublieme pass. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen schiet op doel. Pylkkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Honey - Hangon Vilpas 0:1

25e minuut.
Uusikivi is nu in balbezit. Waltari onderschept slim de pass. Waltari speelt de bal door. Peltokangas is nu in balbezit. Peltokangas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Vaarakari draait met de bal, schiet en ... Tanhuanpää kopt de bal weg. Klungelig pakt Torkkeli de bal. Vaarakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaarakari schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vaarakari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teivas is nu in balbezit. Teivas geeft een hoge lob. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Waltari rent richting de bal. Torkkeli verovert de bal door een tackle van achteren. Torkkeli passt de bal zonder na te denken. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Honey 57%, Hangon Vilpas 43%.
FC Honey - Hangon Vilpas 0:1

46e minuut.
Vaarakari verovert de bal door een tackle van achteren. Vaarakari met een sublieme pass. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tanhuanpää de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Torkkeli kopt de bal weg. Viuhkola probeert de bal aan de voet te houden. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Honey - Hangon Vilpas 1:1

67e minuut.
Rummukainen met een sublieme pass. Vaarakari rent richting de bal. Met opzet legt Torkkeli zijn tegenspeler op de grond. Torkkeli krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vaarakari met een sublieme pass. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuominen rent richting de bal. Kaarakainen onderschept slim de pass. Kaarakainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Teivas rent richting de bal. Teivas passt de bal in één keer door. Jokilehto probeert naar een medespeler te passen. Kaunismäki rent richting de bal. Kaunismäki geeft de bal voor. Pylkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Honey 50%, Hangon Vilpas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Honey - Hangon Vilpas 1:1